Ioana Năstase, primele declaraţii după ce s-a spus că divorţează de fostul tenismen: „Fiecare la casa lui”

15 07. 2024, 11:30

Ioana Năstase a făcut primele declaraţii după ce s-a zvonit că s-a despărţit de soţul ei. Bruneta a vorbit deschis despre relaţoa cu fostul jucător de tenis şi a explicat totodată de ce a ales să meargă singură în vacanţă, în Turcia. 

De-a lungul timpului, în căsnicia fostului tenismen au existat multe situaţii tensionate. De câteva săptămâni se spune că cei doi se gândesc să o ia din nou pe drumuri separate. În trecut, bruneta a declarat că a fost victima violenţei, însă, cu toate acestea a decis să rămână alături de soţul ei.

Ce spune Ioana Năstase despre separarea de fostul tenismen

Mai mult, recent, Ioana Năstase a recunoscut că nu mai locuieşte în aceeaşi casă cu soţul ei, alimentând astfel zvonurile apărute.

„Sunt în drum spre Piatra Neamț, acum mă aflu în țară. Da, am fost în Turcia. Ilie a venit după mine, dar nu ca să mă prindă sau să mă verifice. El știe ce fel de om sunt, nu se pune problema. E adevărat și că el a plecat în Cehia fără să mă anunțe. Dar eu nu m-am supărat, eu sunt obișnuită cu astfel de lucruri. Eu mi-am sunat nora și am rugat-o să-mi ia bilete pentru o vacanță de câteva zile în Turcia. Am acolo și o prietenă. El știa, i-a luat apoi și lui bilet. A venit, am stat două zile, după care ne-am întors acasă. Fiecare la casa lui”, a mărturisit Ioana Năstase pentru publicația cancan.ro.

Ea a lăsat să se înțeleagă că sunt anumite dezvăluiri pe care le va face la momentul potrivit, dar până atunci se concentrează doar pe băiatul său.

„Eu știu ce copil am crescut, el știe ce mamă are. Mă respect, vreau să fiu liniștită pentru a lua cea mai bună decizie. Vreau ca oamenii să mă iubească pentru ceea ce sunt eu. Nu vreau să mă afirm pe spatele nimănui, pentru că și eu am clădit ceva în viața asta. Și înainte, și împreună cu el. Am plecat la Piatra Neamț și să mă încarc sufletește pozitiv. Am aici un loc al meu care mă liniștește. Sunt un om echilibrat, care-și vede de viața lui. O să stau vreo două zile”, a completat soția lui Ilie Năstase, pentru sursa citată.

 

 

Sursă foto: social media